Jeannette van der Stoel

28 Chemin des Sables

06160 JUAN-LES-PINS

FRANCE

Tel. +33 975523214

E-mail: mail@no28.eu

Prijzen

Text Box: TARIEVEN: per nacht - verblijf minimaal 3 nachten

 

 

De prijzen van de appartementen en de studio zijn per nacht met een minimum verblijf van drie overnachtingen.

 

 

Laagseizoen: 1 januari t/m 31 maart / 1 november t/m 31 december

Middenseizoen: 1 april t/m 14 juni / 16 september t/m 31oktober

Hoogseizoen: 15 juni t/m 15 september

 

 

Bedden worden 1x per week verschoond (meerdere keren in overleg). Handdoeken en badlakens worden om de dag verschoond.

 

 

Aanvang vanaf 16.00 uur. Vertrek om 11.00 uur.

 

 

Text Box: EXTRA SERVICE

De eerste termijn bedraagt 20% van de huursom en is te voldoen binnen twee weken na ontvangst van de bevestiging. De tweede termijn bedraagt de resterende 80% van de huursom en dient voldaan te zijn twee weken vr aanvang van de verhuurperiode. Indien de reservering binnen acht weken vr aanvang van de verhuurperiode plaatsvindt, wordt de totale huursom direct en in n keer voldaan. Bij niet tijdige betaling heeft J. van der Stoel het recht de reservering te annuleren. Voor bovengenoemde ontvangt u een factuur, hierbij zal tevens de toeristenbelasting 1 euro p.p.p.n. in rekening worden gebracht.

Text Box: BETALINGSVOORWAARDEN
Text Box: WIJZIGINGEN EN ANNULERINGEN

Het wijzigen van een reservering door de huurder is alleen mogelijk onder strikte voorwaarden. Bij annulering van de reservering door de huurder, mr dan acht weken voorafgaand aan de overeengekomen verhuurperiode, is de huurder 50% van de totale huursom aan J. van der Stoel verschuldigd, bij latere annuleringen 100%. Wij raden huurders aan een annuleringsverzekering af te sluiten bij hun reisagent of bank.

Text Box: AANSPRAKELIJKHEID EN KLACHTEN

De huurder vrijwaart J. van der Stoel voor elke aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid ten aanzien van schade, ongeacht aard of oorzaak, geleden door de huurder en/of anderen die zich tijdens de verhuurperiode in of nabij het gehuurde object bevinden. Ook aansprakelijkheid ten aanzien van ongemakken en/of onvolkomenheden van het gehuurde object is uitgesloten, indien deze buiten schuld van J. van der Stoel zijn ontstaan (waaronder begrepen bouwactiviteiten in de onmiddellijke omgeving van het gehuurde object). Als er tijdens het verblijf klachten rijzen, dienen deze direct aan J. van der Stoel te worden gemeld. Zij zal trachten deze klachten zo snel mogelijk op te lossen. Indien dit niet naar tevredenheid van beide partijen tijdens het verblijf kan plaatsvinden, dient de huurder zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 14 dagen na afloop van de verhuurperiode, de klachten schriftelijk aan J. van der Stoel toe te lichten. J. van der Stoel is nooit aansprakelijk voor acties die de huurder zelfstandig onderneemt (waaronder begrepen het huren van een ander huis of een hotelkamer). Alle daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder. Alle schade aan het huis (ook bijvoorbeeld door brand) die tijdens het verblijf van een huurder is ontstaan wordt aan die huurder toegerekend, tenzij deze kan bewijzen niet voor de schade verantwoordelijk te kunnen worden gesteld. Het is belangrijk dat de huurder in dit verband een WA-verzekering afsluit.

Text Box: OVERIGE

Het is niet toegestaan het aangeven aantal personen dat gebruik maakt van een van de appartementen en de studio te overschrijden. De accommodatie is niet geschikt voor kinderen onder de acht jaar. Kleine huisdieren zijn in overleg toegestaan, maar moeten te allen tijde aangelijnd zijn. De huurder zegt toe alles na te laten dat de goede orde verstoort en/of tegen de wensen van de verhuurder ingaat. Indien de huurder dit niet in acht neemt, is de verhuurder gerechtigd de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang te beindigen. De huurder heeft in dat geval geen recht op schadevergoeding.

Appartement/Studio

Laag

seizoen

Midden

seizoen

Hoog

seizoen

Nero

60 euro

85 euro

95 euro

Zinco

60 euro

85 euro

95 euro

Fossil

x

75 euro

85 euro

 

per persoon

Uitgebreid ontbijt

10 euro

Lunch pakket (incl. flesje wijn) voor onderweg

20 euro